Meny
Your Cart

Vagn

Vagn

Storköksvagnar i bra kvalité för restaurang, hotell och café.

Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorg 50x50cm. Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra extra höga ställbara fötter. Gejdrar i polypropen med stopp i ena änden. Stället kan användas i kylda rum. Plats för 5 diskkorgar...
3,284 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskkods i diskkorg 46x46cm. Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra extra höga ställbara fötter. Gejdrar i polypropen med stopp i ena änden. Stället kan användas i kylda rum. Plats för 10 diskkorgar...
3,284 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskkods i diskkorg 46x46cm. Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra extra höga ställbara fötter. Gejdrar i polypropen med stopp i ena änden. Stället kan användas i kylda rum. Plats för 5 diskkorgar...
3,284 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar.Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden.7-14 diskkorgar i max. storlek 50x50 cm..
7,634 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar.Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden.Upp till 7 diskkorgar i max. storlek 50x50 cm..
5,664 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar, tallrikskassetter och besticklådor. Stabilt ställ för koppar, glas, tallrikar och bestick. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden. En rostfri hylla för kassetter och besticklådor. 6-12 diskko..
8,214 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar, tallrikskassetter och besticklådor. Stabilt ställ för koppar, glas, tallrikar och bestick. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden. En rostfri hylla för kassetter och besticklådor. Upp till 6 ..
6,060 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar.Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden, varav två hyllplan är snedställda för bättre åtkomlighet.6-12 diskkorgar i max. storlek 50x50 cm..
6,854 kr
Tillverkare: Diskomat
Ställ för förvaring av rent diskgods i diskkorgar.Stabilt ställ för koppar och glas. Stomme i rostfritt stål med fyra ställbara fötter. Korghyllor i polypropen med stopp i ena änden, varav två hyllplan är snedställda för bättre åtkomlighet.Upp till 6 diskkorgar i max. storlek 50x50 cm..
5,279 kr
Tillverkare: Exxent
Stickvagnen klarar 16 st GN 1/1 kantiner eller plåtar. Material: Rostfritt stål Maximal belastning: 240kg Mått; 170 x 38 x 55 cm, exklusive hjul Hjulhöjd 16 cm Ram: Fyrkantsrör, mått på rören 2,3 x 2,3cm Hjul: 4 st slitstarka gummihjul i TPR (thermoplastic rubber), varav 2 bromsbara. Påkörningsskydd..
2,706 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 Sidor)
Fri Frakt på order överstigande 9000 SEK exkl. moms. Vid order understigande 9000 SEK exkl. moms tillkommer en frakt på 250 SEK exkl. moms.