Meny
Your Cart

Övrigt Rostfritt

Övrigt Rostfritt

Övrigt rostfritt restaurangutrustning

Tillverkare: Diskomat
Semi Pro är designad för det professionella köket men kan med fördel också användas i hemmaköket och ger det ett spännande lyft i jämförelse med en konventionell kran. Köksblandarens munstycke kan varieras mellan två strålbilder, som koncentrerad stråle eller dusch. Med denna köksblandare blir köksa..
4,352 kr
Tillverkare: Diskomat
Förspolningsdusch Ergoman är både ergonomisk och funktionell. Den är tillverkad och anpassad för optimal ergonomi och funktion, vid användning i första hand inom storkök. För att undvika belastningsskador är Ergoman konstruerad så att man endast drar handduschen nedåt vid spolning (vilar armen). Den..
10,035 kr
Tillverkare: Diskomat
Förspolningsdusch Ergoman är både ergonomisk och funktionell. Den är tillverkad och anpassad för optimal ergonomi och funktion vid användning i första hand inom storkök...
6,790 kr
Tillverkare: Diskomat
Robust slangvinda i hygienisk öppen design, tillverkad i rostfritt stål. Komplett med 10 m slang med kopplingshona. 0,5 meter anslutningsslang. Svängbart fäste för montering på långvägg alternativt bänk. Utrustas med fördel med kraftig och stryktålig gummiklädd sprutpistol, som har ett ergonomiskt g..
9,523 kr
Tillverkare: Diskomat
Slangvinda lämpad för städutrymmen mm. Slangutlopp med svivelfäste. Svängbart fäste. Räckvidd ca 10 m Täckt i rostfritt stål AISI 304. ”Viton” -packningar. Anslutningsslang 1,5 m, 3/8” utv. gänga. Polyuretan slang 10 meter, 10 x 14,5 mm. Inlopp till vindan i plast...
6,800 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)
Fri Frakt på order överstigande 9000 SEK exkl. moms. Vid order understigande 9000 SEK exkl. moms tillkommer en frakt på 250 SEK exkl. moms.