Meny
Your Cart

Cyklar

Cyklar

Gastronomiska cyklar

Förändringar i det sociala livet tillsammans med en trend att vistas utomhus ger nya möjligheter inom affärsutveckling – som Street food. Mobila försäljningsställen blir ett standardelement i ett stadslandskap och en attraktion inte bara för turister.

Lastcykel med funktioner:Hydrauliska bromsar med tillval av parkeringsbromsSvängradie: 4 mLastlåda  -Tillverkad av trä, den är hållbar och ger cykeln charm.Enormt tryckhandtagFast cykelram målad i valfri färgStarka hjul med en diameter på 680 mm..
50,700 kr
Standardcykeln är den mest populära konfigurationen med extra tillbehör och den är utgångspunkten för de flesta koncept. Utrustad med en rymlig kista istället för en bål, en dekorbräda och en öppningsbar topp framtill, kan den enkelt anpassas till försäljning av de flesta produkter.Som standard är c..
101,550 kr
Med denna glasscykel kan du nå dina kunder utan att öppna en glassbutik. En park, en strand, en festival, ett evenemang mm. är perfekta omständigheter för en glasscykel. Med en Klassisk look, en båtformad låda och ett enkelt men elegant tak gör cykeln unik och spektakulär. Det mobila elsystemet gara..
146,800 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Fri Frakt på order överstigande 9000 SEK exkl. moms. Vid order understigande 9000 SEK exkl. moms tillkommer en frakt på 250 SEK exkl. moms.